Od 1. ledna 2022 budou dopravu upravenými mikrobusy zajišťovat noví dopravci. Centrální dispečink bude zaštítěn ROPIDem. Bezba doprava, jak se služba nově nazývá, má své vlastní stránky: www.bezba.cz.

Na této webové stránce naleznete mimo jiné i registrační formulář. Registrace uživatele je podmínkou pro možnost objednaní jízdy. Přestože na setkání budoucích dopravců a cílových uživatelů služby na půdě pražského Magistrátu byla zmíněna možnost registrovat se telefonicky s pomocí dispečera a přítomní byli vyzváni k co nejvčasnější registraci, telefonická linka ještě bohužel není v provozu. Hlasová schránka linky slibuje její zprovoznění 1. prosince 2021. Chtěli jsme pro vás ověřit možnost alternativních způsobů registrace, ale na mailový dotaz zaslaný na inzerovanou e-mailovou adresu nikdo již druhý týden nereaguje. Zda funguje webový formulář a dispečink jako takový, který by případně již potvrzoval objednané jízdy, nevíme. Máte-li s online registrací a objednávkou zkušenosti, budeme rádi za Vaše dojmy. Pište na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

Jakmile se nám podaří navázat spojení s Bezba dopravou, tedy v okamžiku, kdy bude funkční telefonická linka a naše maily najdou někoho, kdo na ně odpoví, budeme vás informovat.