V úterý 25. ledna odstartujeme online PAVLAČÍ program VOLNOČASOVEK 2022. V době sílící epidemie, do které přiložil polínko omikron, a v zimním nečase dáme přednost online podobě akcí, s jarem se ale můžete těšit na VOLNOČASOVKY v celé jejich kráse.

V lednu a únoru se vámi potkáme na PAVLAČI, při online povídání o všem, co vás zajímá, těší či tíží. Na setkání se těší Věra Malá a Tereza Novotná. Připravit si pro ně můžete i témata ze sociální oblasti. Poprvé se na PAVLAČI sejdeme v úterý 25. ledna, podruhé v úterý 22. února.

V únoru do programu přidáváme i JÓGU PRO SEDÍCÍ ONLINE, abychom si na jaro nachystali fyzičku a připravili se na dynamičtější akce. Lektorka Jitka Dytrychová vás provede sérií dechových a relaxačních cvičení v úterý 15. února.

Podrobnosti ke všem chystaným VOLNOČASOVKÁM budeme průběžně přidávat na tyto stránky do jim věnované sekce zde: https://pov.cz/volnocasovky . Stačí v seznamu dole rozkliknout požadovanou akci a zobrazí se vám podrobné informace. Pokud je akce online, v jejím popisu naleznete i odkaz na připojení.

Online program se odehrává na platformě Google Meet. Pokud jste na internetu, pak stačí jen kliknout na odkaz. Pokud jste ještě žádnou online schůzku neabsolvovali a chcete si vše předem a v klidu vyzkoušet, rádi s vámi naplánujeme „zkušební spojení“. Neváhejte nás kontaktovat.

Těšíme se na čas strávený s vámi!