Srdečně vás zveme na Vánoční benefiční koncert pro Pražskou organizaci vozíčkářů. Uskuteční se v pondělí 2. prosince od 18:30 v kostele Milíče z Kroměříže, Donovalská 2331, Praha 4 (vedle Chodovské tvrze). Vystoupí žáci Základní umělecké školy Jižní Město.

Novinkou je letos naše nabídka společné cesty na tento program ze dvou míst srazu, z Petýrkovy a Hornomlýnské. „Vánoční průvod“ si ozvláštníme zpěvem a něčím dobrým a teplým na zahřátí. Věříme, že koledy a horký punč navodí tu správnou sváteční náladu a že si koncert užijeme o to radostněji.

Kvůli přehledu prosíme zájemce o účast na koncertu o potvrzení účasti (e-mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., tel.: 731 469 084). Jsme schopni zorganizovat dopravu, její kapacita je ale omezená. Dopravu poskytne služba Bezba doprava, cenu dopravy budete hradit přímo dopravci. Pokud se chcete zúčastnit „vánočního průvodu“, hlaste se nejpozději do středy 27. listopadu. Podrobnosti budou sděleny přihlášeným. Děkujeme.